Blast from the past.

Skitbra helg!
Fredag: Cirkus och motorstopp.
Lördag: Flytt, Lilla Woodstock och tårta på berget kl 4.
Söndag: Söndag.

Jag traffade inte mindra än sex (!) stycken "blast from the past" killar.

Jag skrev ett fet inlägg alldeles nyss men så kom jag åt en knapp och allt forsvanden sich jaaa. därav detta kortkorta inlägg. Ett hot pants inlägg i all enkelhet.

Snålblåst!

japp det var det verkligen här.
Jag undviker internet föratt nära mina relationer ist. Går faktiskt strålande! Vill du nått så ring du vet. Behöver du ett nummer så fråga på FB.

Jag ska faktiskt ta mich i kragen och installera kameraprogrammet med så jag kan lägga ut fotona jag tar. Shame on me! Det var ju ett tag sedan jag köpte Lilla Lila.

Nu när jag lägger Eliot på kvällarna så läser jag. Innan jag kom på att man faktiskt kan KÖPA NYA böcker så började läsa om mina högt älskade Terry Pratchett böcker om skivvärlden. Men jag har redan läst dom så många gånger på kort tid att jag kommer ihåg allt. Det blev lite tradigt.
Jag hittade Mia Skäringers bok " Dyngkåt o hur helig som helst". Löving it kan jag säga. Den läste jag ut samma kväll som jag började läsa den i förra veckan.
Då köpte jag även Mikael Nykvists vad den nu hette. Mest föratt jag tycker han verkligen är skitsnygg och föratt han är en kanon skådis.
Men jag har inte läst den. Inte än. Är mer inne på "Mamma-sitter-o-smygröker-vid-fläkten"-böcker tror jag just.

YaYa Flickornas gudomliga hemligheter hittade jag på loppisen i tisdags. Eftersom filmen hör till min tre i topp lista så köpte jag boken. Nu kan jag inte lägga ner den.
Det var svårt att steka köttfärs förut kan jag säga.


Idag den dagen: Vi har haft Kaspians kompisar har alla på en gång idag. Typ iaf. ;) Jätteroligt har vi haft allihop och imorrn ska jag övveraska min store, men lille, kille med cirkus!

På lördag är det den årliga Maratonrocken. Halleluja. Mommatime.

RSS 2.0