Nu!

I Söndags var vi på Breaking Dawn del ett. Hm. Jag vet inte det jag. Om den var bra alltså. Ok att det är en film om varulvar och vamps liksom men det blev utfreakat. Hm ja. vi såg Eclipse innan med för det vissade sig att varken jag eller Mattson sett den. Det KAN vara så att det helt enkelt blev för mycket.
Pappa blev mycket glad över sin present iaf. =) Det gjorde mig glad med. Han fyllde ju igår så han fick tavlan jag målade till honom.
Typ så fast här är den itne helt klar. Jag förfinade kanterna lite och lite annat finlir. Men på det stora hela så.
Idag har Marie jag och hennes kiddos varit i Skövdelandet och spankulerat på loppisar. ROLIGT!!! Gjorde några roliga fynd men finaste gjorde jag i förra veckan i stan faktiskt! TVÅ IRA-burkar av Anita Wangler! TVÅ!! X)
Jga är tokigt trött och nu ska jg läggam ig ett ögonblick på soffan. Desperate Housewives ( seriöst! Välj ett längre namn why dontcha?) och efter det är det Happy endings. Kollar på DH föratt håll mig vaken till HE. ;)
Knapplampan som inte alls har med inlägget att göra och har inte skrivit brevet.

Bare with me

jag skriver på måndag kväll. Om helgen med hjärtat, jobb och bio. Just bare with me. PUSS!
För nu är klockan mittinatten och jag sover. Meningsfullt inlägg liksom.

Stickgalen!

Jag har stickat så mycket mössor så jag har tappat räkningen! Inte heller har jag bra bild på alla eller ens de flesta. Men jag kan ju dela med mig av vantarna jag stickade häromdagen! Och sockarna. =)
De är stickade på stickring. Jag har noll tålamod med stickor. De är inte fodrade men håller värmen förvånansvärt bra.

Christiania

Jag har målat lite det senaste. En beställning till familjen Anstrin och en födelsedagspresent har jag bearbetat fram. Inte de bästa bilderna men väl en liten inblick.
Denna finns hemma hos familjen Anstrin redan.
Denna är på väg till fam Anstrin. Den ska få en syster men den har jag precis påbörjat så den kommer sedan.
Eventuellt en födelsedagspresent.
Vårt köksbord. Gjorde visserligen för längesen men är en del i Christiania-serien.
Resten av familjen tycker att de är Glasshus. Det tycker jag med. Men såhär ser Christiania ut när jag teckanr det. Iaf i svartvitt.
Bilderna är mina. I dubbel bemärkelse. Jag vill inte att de kopieras, delas eller tas. Tack.

En liten liten tösabete


Maries fina mage fick ett ansikte i fredags.Himlans söt och väldigt liten kurade hon i min famn. Miranda Jaana Videlen.
Miranda I magen. Fina fina Marie. :*
Miranda PÅ magen. Väldigt nöjd.

Det kom ett sms

Idag blev inte alls som tänkt. Jag vaknade imorses och mådde sämre än igår. Rinnande, kittlande näsa, hosta och lock för öronen. Förkyld som sjutton. Kände mig hyffsad igår och bestämde med min Emms att hon och RallySally skulle komma idag. Men zombiejag fick ringa till Emms och bestämma nästa helg istället. Himla surt.
Det kom ett sms från Australien idag. Det lättade upp massa! Min Mika kan jag äntligen förmedla mig med varje dag om jag vill! X) Nej men jag ska inte trakassera henni. Inte varje dag. ;)

Bland Fina Barn, Älgar och Bison.

Jag har Höst. Som tur är har jag världens finaste barn som gör allt så mycket lättare. Vi hälsade på Älgarna och bisonoxarna igår. Det var lite häftigt tyckte jag.
Och titta vad jag hittade! Tack Moder Natur tänkte jag. Den behövs.

som en godisskål

Stickning. Jag har Höst. Det är lite tungt.

RSS 2.0