Chickt serru.ibland så får man liksom ingen som helst feedback... .... .... det är lite tråkigt tycker jag. Men jag kommer iaf inte att ångra något jag aldrig sa. Faktiskt. Nu ligger liksom korten på bordet mer eller mindre. Serru.

Magkänsla

mmm. Precis. Lita till din magkänsla. Alla tecken som uppmärksammar dig. Alla "sammanträffanden" runt dig.
Du vet ju redan. Men du måste våga lita på det med.
Lev lite för skralingen!

Nu så saknar jag lite. Och det bubblar i magen. Oberoende av varandra kanske. Kanske inte.

Trollen ligger o sover och jag har golfat o bowlat. Jag kommer att ha en monsterträningsvärk i armen imorrn. Tur att jag lyfter barn med vänsterarmen åtminstone. ;)

Helgen annars har varit full med jobb,filmkvällar och gott gott sällskap. En riktigt skön helg. Med Sol, det får vi faktiskt inte glömma. För nu är det ett vitt, blött täcke ute igen. mmm...

StanIbland är inte stan så tokig. Inte tokig alls.


skisser etcKärlek till min Emma som ordnade inspirationen!


plinkeplonkeplinke

Ja. Det är plinkeplonket till Greys. Det har fastnat i huvudet på mig. Det är bra plinkeplonk.

Idag hade jag en ledig dag. Lite ångest över cashflowet men jag tog iaf tillvara på denna blåsdag o var inne o rådde om mig:et. De veckor när jag blåser på i hundrafyrtio o inte tar en "bara vara hemma dag" så mår jag dåligt. I kvadrat om vi säger så.
Idag har jag tecknat lite och jag har fortbildat mig via tvn. Jag ÄR smartare än en femteklassare! Den du!Att bara stå och ta emot vinden är det bästa som finns....

Det kan ha varit något jag sa.
Det kan ha varit något jag gjorde
eller inte gjort.
Eller så var det kanske bara så att jag var.
Helt enkelt.


öronbarn

Stortrollet har ärvt mina härliga öroninflammationer. Varsegod mitt hjärta mamma älskar dig! suck.
Så natten spenderades med en stackars snyftande femåring samt en karlasnarkande tvååring. Och dagen har spelats och tvtittats bort.

Igår bakade jag bullar. Jag som inte alls är en bakarmamma. Bullig- ja, bakig- inte särskilt. De blev lite lite torra men barna gillar dom iallafall.  Jag ska göra bullar nästa gång som min mamma gör. Så goda så det vattnas i mun på mig nu. det är kardemumma och mandelmassa i. mmmmm....

Glädjande nyheter om jobb som jag inte kan tala om och nu börjar det låta som att fåglarna tycker det är vår. Gud så gott!!


Samma samma

Jag tänkte skrivit en massa kloka ord men så tappade jag bort dom på vägen ut. Eller kanske använde jag upp dom i det mest konkreta mail jag skrivit på länge. Vad vet jag.
Men jag säger ofta samma sak om och om igen och tänker på det först när jag läst genom allt. Som i försök att göra mig förstådd i något som faktiskt är glasklart från början.
Det är rätt genomgående i mitt liv. Jag gör om samma sak på samma sak  hela tiden. Kanske med några små ändringar här och där. Lite tuning liksom.
Samma val och samma liv.
Det lustiga är att jag tror att ju mer medveten man är om att man gör samma sak om och om igen desto mer gör man det. Fast man tror att man ändrats. Som i förklädnad.

Otroligt fånigt alltihop egentligen.

Jag sa som det var i klartext den här gången. Kanske var det den lila tuningen som behövdes föratt bryta det. Mönstret. Kan man säga så?


Sött!

Mina fina grannar alltså! A kommer springandes och kramar om M jättehååårt och länge sen kysser de varandra som om det inte finns en morrondag! Så himla sött! De har varit isär i en vecka och är så kära även om de varit ihop jättelänge. Så fint!
Det gör mig så glad! =)

A lot like love

Jag gillar den filmen. Mycket.

Projekt dag.Projekt ett. Eftersom det är var så fint väder idag så tänkte jag skura bort de äckliga algerna så jag kan vädra mina sängkläder utan att de blir helt gröna. Samt röja lite.

Det blir nog bra. Imorrn när jag är klar. Om det nu blir imorrn.Projekt två. Jag målar om en belysning i lite kulörta ljuvliga färger. Mycket vackert.Projekt tre. Sola mina bleka fötter. och kroppen... och ansiktet.


Sen var det ju en hel del annat jag sprang runt med förut men det går lite segt med uppladdningen o jag har verkligen inget tålamod just nu.  Men jag har dammsugit fläckvis, dammat lite, diskat ( alla trista saker börjar på D?) och sprungit runt som en yr höna o bara varit ganska glad glad hela dagen! X)

VÅR IN! VINTER UT!

Melissa på högsta möjliga volym utan att bli omedelbums vräkt, Solen som skiner och fåglarna som ropar på mig utanför! Hur underbart och somrigt känns inte det!?

Häromdagen pekade Kaspianälsklingen ut att Skatparet håller på att inreda i lyan snett till vänster och vi blir grannar igen! Himla bra tycker jag. X)

Igår upptäckte jag ett alldeles fintfint mail och nu går jag runt o hoppas att det räcker, inte ångras och att ... allt är som det ska och kanske lite mer. Och även om det inte är det så är jag vansinnigt lycklig o glad över det ändå. <3

Jag är inne och diagnostiserar en möjlig laktosintolerans ( istället föratt oja mig och vara negativ så blev det såhär bra idag! hurra! himla diplomatiska jag! XD) och VÅRSTÄDAR bort all vinter som är kvar!

HÄRLIGA DAG!!! XD


RSS 2.0