Himla bra blogg!

Jag har på senare tid läst en blogg som är helt fantastisk! Den har stärkt mig i min mammaroll med Stora Reflektioner som jag sorgligt nog inte fått annars.
Er som jag umgås med vet vilken jag menar. Eftersom ni själva redan läser eller föratt jag kanske pratat lite mycket om vad som står där det senaste...;)  XD
Lady Dahmer är en väldigt fin bloggmamma och hon har gett mig lite extra råg till att vara lite extra jag i mina Tigerstunder.Himla tur att det finns en blogg som hennes alldeles runt hörnet med en kvinna som så öppet delar med sig av allt som är hennes.

Jag sitter ibland och vill så gärna vara så öppen som hon är. Så ärligt klok och bara öppen helt enkelt. Men med mig blir det med massa krusiduller och jag kan kanske inte vara så bloggöppen. än. öppenöppenöppenöppen.

Men en bild kan ni få! Inte av mina fina nya lila och gröna haremsbyxor jag fick idag eller mina nya röda stövlar men kanske av en unge eller katt?Eller Eliot som kollar att mina tuttar sitter kvar.

Love.


Nej det är absolut inte smurfen det är fel på.

Jag har fikat och varit på loppis med Marie idag och varit på loppis med mamma och Hjärtat också. Fyndat två spidermantröjor till Eliot så nu behöver han inte gå i samma tröja. Jämt. Ett par Jeans till Kaspian, en smurftröja med till Eliot ju, 2 Stora skålar, en tillbringare, tre fina sovande Buddhor, en lejonunge, ett par adidasskor !, en brun palestinasjal ( som jag letat) , en fin tunika till mig, tre kallepockets, tre fina glas till Emms och alltihop det för typ fyrahundra pix. Älskar loppis!
Dessutom köpte jag två par harembyxor på tradera igåt som jag ser så frammot. Hoppas de kommer snart. =)

Igårkväll så skissade jag upp hur den ena av tavlorna till Emms o co ska se ut. Känns jättebra. alla hus sitter där de ska liksom. ;)

Kalas!

Nu är det dags. Idag kl 14 påbörjas operation sexårskalas. Himla korkat av mig att lägga det på sen söndag eftermiddag när det enda vi vill är att sexa bort resten av dagen. ;)

Uppdaterar här sen om kalaset och gårdagens chill i Alingsåset. =)

Finaste!
Vi var ju och firade födelsedagar i Alingsåset förra helgen. Men det blir inga bilder från Emms 30årsgalej. Eftersom vi hade så kul så glömde vi det lite. Men jag åker dit imorrn igen och då blir det bilder på Angie med familj med! Iine missa! ;)

Med på bilderna här ovan är: Vi. Emms, RallySally, Martin och deras senaste familjetillskott katten Kokkos! Underbart!

Svart! Lila?

Periodvis har jag gått helt svartklädd. Precis som så många andra med mig. Inte föratt jag varit gothare eller hårdrockare eller så utan jag har gjort det utan någon egentlig anledning.
Det är väldigt accepterat. Att gå runt helt svartklädd. De bröllop som jag varit på de senaste åren har varit svarta. Inte i sinnet men till kläderna. Det är liksom så i min bekantskapskrets helt enkelt.

För ett tag sedan såg jag en dam som cyklade förbi mig och fram till trappen där hon bodde. Hon ställde cykeln utanför, låste den och gick in till sig.
Hon var helt lila från topp till tå. Cykeln med.
Det gjorde mig jätteglad. Härligt! ÄNTLIGEN är det någon som fattat att färg är grejjen! Man blir så himla glad av att se det där gula paraplyet i mängden av alla svarta. Tyckte jag . Tycker jag.
Men de som jag gick med tyckte hon såg helkul ut. Knasig. Kanske till och med lite tokig.
Som om det var någon som helst skillnad på hennes hel-lila och deras helsvarta?

Varför är det accepterat att vara helsvart men inte hel-annanfärg?
Whats up with that liksom?


Moahahaha!

Mina horn växte ut till meterlånga torn just. Jag såg att karln inte loggat ut från FB. hähähähähÄ!
FACERAPE älskling! XD


smäckert på hjässanLindexspexmin fina mössa och halsduk jag fick av hjärtat


Hemma hos Emma hände något konstigt precis innan vi skulle åka hem. jag drabbades av ett plötsligt enhörningshorn i pannan. Joho! DET ÄR VISST ETT ENHÖRNINGSHORN!

Telefonbilder

Jag tömde telefonen just. Föratt skjuta lite på det oundvikliga matlagandet. Skörden:


 
     

Åhja en liten del. För nu seeeegade det till sig här och jag måste vara snäll mot Eliot och ge honom lite mat. Det blir så torrt för honom att gnaga på de gamla stövlarna hela dagen.

Inga ord

Nej här behövs det inte något längre pladder ifrån mig. Sätt dig ner i lugn och ro, se till att du har två timmar och lite till, för dig själv eller gärna med en god vän och klicka på länken och se kvinnan som är så underbar att man skrattar och gråter om vartannat och går ifån datorn med en lite annan syn på allt.

Imorgon!

 Imorrn åker vi till Alingsåset och ska fira födelsedagar! X) Bilder utlovas! Bra dessutom! Främst eftersom Mattsson är skillad på bildtagande och har precis införskaffat en ruskigt bra kamera. och så lägger jag naturligtvis in bilder som jag tagit med. Eftersom ni måste få skratta lite med mellan aaa:andet och ooo:andet.
Typ såna hära:


en del blir ju mycket bättre men det blir en hel del närbilder på händer och fötter vanligtvis.  Himla tur att Mattsson är så bäst på det!

Tjugonio år och aldrig riktigt vuxen.

Jag säger att de bästa människorna jag har i mitt liv är de som aldrig blir riktigt vuxna. De som cyklar genom vattenpölarna med benen uppdragna under hakan, de som sjunger högt på gatan med lurar i öronen, de som gungar högst, de som ritar kärlek på gatorna med kritor, de som hoppar studsmatta för brinnande livet och de som går ut från bion och känner i hela kroppen att man vill vara som de i sagan man just sett.
 De som ritar tattueringar på armarna med bläckpenna, de som dansar som ingen ser dom, de som äter tårta innan spagettin, de som helt går upp i att bygga sandslott, de som bara äter de blå mnmsen och de som samlar på luktsuddin.
De som förstår att den som gråter ibland bara behöver lite lugn och ro. Eller choklad.
De som förstår att färgen på kläderna inte spelar roll, bara det är kläder du gillar själv.
De som förstår att du gör det du gör just nu. Ingen annan.
De som förstår att bara du hör ditt hjärta så hör du allt.

De människorna är de bästa jag har . Och de enda. Och jag älskar dom allihop.

Just precis nu...

...tog jag bort mitt FBkonto. Det känns lite som waste of time. Det enda man gör ar att sitta o ögna genom folks sidor och gottar sig i om det går bra eller dåligt för dom; " VA?! Är de två ihop?" "Guuud va tjock hon har blivit!" "Ska dom ha barn? TILLSAMMANS?!"
Visst är det så? Du kan svara nej men det vet vi ju bägge två att det stämmer.

Jag har   hade en del "kompisar" på vännerlistan som jag inte sett/hört av på år. Är man ens bekant med dom då? Ens om man gick i samma klass? Jag bara undrar.
Eller de som jag typ sagt hej till. En gång. I glasskön på ICA?
Har jag varit för snäll med mina kompisförfrågningar kanske? Kan vara så. Eller så är jag väldigt glömsk och har sagt ja till förfrågningar i ren förvirring. Känner jag? Känner inte?

Nu gör jag så att jag håller det uppdaterat här så behöver jag ju faktiskt inte bry mig längre. allas nummer har jag ju iallafall... tror jag...

RSS 2.0