Att binda sig

Men nej. Det är inget S/M inlägg. Vi har svenssonsex här...or do we?
Nej detta handlar om att jag ska våga binda mig till ett hälsolöfte. Det samma löfte jag ger mig själv varje morgon men aldrig fullföljer.
Jag är en förskräcklig sockergris. Varje dag stirrar jag kommande diabetes i ögat och trotsar den med ännu en chokladbit. Och jag njuter. Oj vad jag njuter. Dom dära chokladbitarna som andra säger att de syndar med, dom åker jag på semester med till canarieöarna och ligger i solen med.
Men jag har liksom svällt upp på mitten. På ryggen har jag svällt upp och runt midjan. Tuttarna ska vi då inte prata om. De var liksom stora från början...
Och DET njuter jag inte av. Det är snarare DET som är SYNDEN.
Så idag ramlade jag in på Petras blogg. Hon kämpar med sina njutningar hon med. Så nu skrev hon och undrade om vi skulle se hur mycket vi kunde gå ner på en vecka eller så. Himla sött tycker jag. så nu får jag faktiskt damma av crosstrainern och lägga njutningarna åt sidan. Binda mig till att njuta av min hälsa och ta en chokladbit lite senare.
Skål på den!

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag blir så otroligt glad över det du skriver, tänk om vi skulle kämpa tillsammans. Man är ju så mycket starkare när man måste visa upp sina resultat för någon annan, utomstående. jag tycker vi tar en vecka itaget. Jag tänkte köra vägning på måndagar. Har du stor övervikt?

2012-02-23 @ 09:30:44
URL: http://Blogg.mama.nu/fetapetra/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0