Hemma hos Emms

I fredags åkte jag till Emms. Eller ja. Familjen Anstrin är det ju egentligen. Men min Emms. Vi tog en fika på stan bara hon och jag. Det är skönt. Att bara vara vi två ibland.
Sally fick feber mitt i den obligatoriska, men goda, tacomiddagaen och hon somnade rödrosig och varm i mitt knä senare på kvällen.
Lilla bubbliga Sally var väldigt tyst halva lördagen innan jag åkte hem igen. Jag har aldrig hör henne vara så tyst innan.
Emms och Sally här på vår soffa.

Mattsson mötte mig på station. Fast jag trodde han var någon annan. Allt skägget var borta! Han har varit så hårig nu så länge att varje gång jag tittar på honom nu är det som att se någon annan. Himla underligt det där.

Kommentarer
Postat av: malle

Trodde nästan det var nån annan vid jobbstart också :-) Priset tar dock min karl när jag färgade håret på honom och han rakade av skägg och mustasch bara för att matcha. Heeelt annan person, det tog mig tre dagar innan jag började se min man igen. Och lika många dagar tills han vågade visa sig för folk. Totally different! Det händer nog aldrig igen :-P

2012-03-05 @ 20:33:06
URL: http://itorpet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0