Joseph Kony



Jag satte mig och såg på denna för en kort stund sedan. Efter så läste jag kritiken runt organisationen och folks åsikter rent generellt.
Det är inte många som ser till SAKEN. Tillsammans kan vi hjälpas åt att göra något. Att sätta en person som tvingar barn till att döda sina föräldrar, rövar bort dom, våldtar dom och gör dom till barnsoldater, att sätta den personen i en liten cell och kasta bort nyckeln.
Folk är för upptagna med att ta reda på vart organisationens, Invicible Children, pengar tar vägen och tror att IC inte vet vad de gör.

Personligen har jag ingen aning om hur seriösa IC är eller om de vet vad de pysslar med. Jag tänker att stället föratt sitta och skrika och tjoa om organisationen så GÖR NÅGOT ÅT MÄNNISKAN SOM GÖR SÅ MOT BARNA!
Skit i att skänka pengar då.
Sprid videon så människor vet vem den här människan är, uppmärksamma hemskheterna och så går vi ihop allihop och visar att det är oacceptabelt att detta fortsätter. Ju fler vi är desto bättre!

Man måste börja någonstans. Ta tag i ditt mod och engagera dig. Om inte i detta så i någon annan ände. Men börja någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0