Typ såhärSpenderas dagarna. I solen.

Mattson har tagit alla bilderna utom den sista. För den tog Kaspian efter att vi var och bowlade senast.

Passion

Härliga sommardagar sveper förbi. Jag har varit i Alingsås och doppat fötterna i sjön, bränt mig i solen och kramat på mina kära. Vi har hejjat som tokar på Kaspian när han spelat i sin första klassboll och hans lag vann i alla tre matcherna.Jag och Kristina har planerat och kollat på husfoton, pratat körkort, planerat och drömt kollektivdrömmar. Hon är så bra för hon seglar iväg på ett konkret sätt. Har stenkoll på mäklare och grejjer och vi kompletterar varandra samtidigt som vi passionerar oss i vågor.
Vi har tittat på kartor och hektar och dirkuterat värde på sjöhektar och skogshektar och det lyfter.  Det lyfter allt. På väg. På en bra väg.
Jag oroas lite över körkortet dock. Som innan så har allt handlat om pengar. Det gör det fortfarande men nu känns det överkomligt. Kanske föratt målet är mer än körkort. det är lite mer rörlighet. En kollektivbuss. Ett aätt att få bo på landet på . Att kanske till och med få bo nära en sjö. Tänk det va?


Slapped

Det är så svårt när insikten kommer och bara smäller till en i ansiktet...

Skeppet Drömmen.

Idag sjösattes en plan som jag pratat så läääänge om! Nu äntligenäntligen blire av! KOLLEKTIVT leverne gott folk! Idag traffades jag och goda Kristina och samspråkade om allt mellan himmel och jord och vi sjösatte operation Kollektiv. Det Spånas om hus, föreningar och allt bubblar. alla dessa tankar! =)

Himmel vad härligt det känns att vara på väg!

RSS 2.0